Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Категорії > Весільний манікюр > Дещо про весільний манікюр

Дещо про весільний манікюр

Наростивши собі впреше нігті, я вирішила поділитися зі своїми читачами тими маленькими заннями, які здобула у процесі нарощування і розказати дещо про нині популярну "фішку".

Одразу раджу знайти гарного спеціаліста, щоб потім у день весілля, нігті не повідвалювалися, як було у мене через три дні після нарощування, а вийшло так через те, що дівчина, яка робила мені манікюр, не пообпилювала поверхню нігтів так добре, як треба було. Отож, перше: матеріал чіпляється лише на нерівну поверхню, інакше нігті просто відклеюються.

Щодо вибору форми, то це цілком на ваш вибір, але зауважте, що найбільш практичною є форма лопатки, а стилети (з гострими кінцями) ломаються дуже швидко, деяки майстри не радять робити овальної форми нігті, оскільки й така форма не йде у порівняння з лопаткою по міцності.

Щодо матеріалу, то акріл є найбільш популярним, що є цілком виправданим фактом. Неякісний гель може тріснути від низької або від дуже високої температури, він є не таким міцним, як акріл. А от щодо нарощування на форми чи типси - ваш вибір, обрати ваш варіант ви можете разом з майстром.

Оскільки мистецтво нарощування нігтів набуває свого поширення і стає доступнішим, з'являються нові і нові ідеї, від чого обрати щось стає все важче. Класичним вже став френч, на фоні якого малюють квітки чи щос інше. В процесі пошуку цікавих робіт, знайшла таку: на дуже довгих нігтях вирізається якась фігурка і потім в неї по формі вкручується маленький камінчик чи щось інше.

Виглядає оригінально, але на мою думку, непрактично. Для весільного манікюру пасує акваріум, особливо якщо накладаються тоненькі мережева, а звеху них будь-що інше за фантазією. Якщо ви вирішили зробити щось подібне, то тим падче довіртеся професіоналу, тому що мало хто володіє цією технікою, оскільки дуже часто трапляється так, що кінчики мережева стирчать з-під верхнього нашарування акрілу і чіпляються. А якщо ви хочете зробити щось епатажне, то зробіть нігті з портретом Чарлі Чапліна чи Мерилін Монро, нехай вони розділять з вами ваше свято!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
NV2614 manikjur MUXA
     

Назад