Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Категорії > Весільні запрошення > Виготовлення весільного запрошення

Виготовлення весільного запрошення

Кожен із нас знає, що весілля – це  щастя, радість, безліч позитивних емоцій, а також витрати великої суми грошей (причім значно більшої, ніж молодята розраховували попередньо). Отож, іноді доводиться позичати в батьків і родичів…

Тому журнал «Наше ВЕСІЛЛЯ» вирішив допомогти читачам зекономити декілька десятків гривень, наприклад, на виготовленні оригінальних весільних запрошень. Хочете здивувати всіх і себе? Беріться до власноручної праці.
 

УРОКИ НАВЧАННЯ  ДАЄ АРТ-МАЙСТЕРНЯ «COOL-BOX-декор»

Папір для запрошень купуємо в канцтоварах або в спеціалізованих подарункових крамницях. Можна використати той, що є в дома, в бабусі на горищі, в тітки під шафою або в  подруги (яку також можна залучити до цієї роботи, пообіцявши допомогти виготовляти запрошення для гостей на її весілля). Колір паперу вибираємо до вподоби, залежно від настрою. Якщо Ви бачите своє весілля романтичним, у ніжних пастельних тонах – Вам згодяться світлі бежеві кольори, сіро-голубі. Якщо ж Ви плануєте яскраве феєричне весілля – вибирайте червоний, яскраво салатовий.

Отже, приступаємо до роботи:

1)  Беремо папір і витинаємо з нього прямокутник розміром 10х20 см.

2) Згинаємо його вдвічі, причому один бік залишаємо на 1см довшим.

3) Вирізаємо в середину вкладку з кальки, вона потрібна для написання тексту. За розміром калька не повинна виходити за краї листівки. Наклеюємо її з одного боку  на двосторонній скотч.

4) Край листівки проколюємо дироколом, в дірочки протягуємо стрічку органзи розміром 50 см і зав’язуємо бантик.

5) На титульну сторінку де-не-де пензликом наносимо клей ПВА і приклеюємо декоративне волокно-сезаль, схоже на заплутані нитки. Його продають у квіткових магазинах та магазинах декору. Для того, щоб це волокно рівномірно приклеїлось, притискаємо його до листівки за допомогою поліетилену. Зайві волокна акуратно обрізаємо.

6) Передню частину листівки обмотуємо золотим або срібним тонким шнуром.

7) Робимо акцент на певному місці і наклеюємо на нього два сердечка, квіточки, або голуба, одним словом, що знайдете.

8) У галантереї купуємо стрічку з квіточками (ціна – 5 грн за 1м). Ріжемо  її і приклеюємо квітки, їх має бути небагато.

9) Ще раз у деяких місцях наносимо клей ПВА і зверху посипаємо глітером – золотим чи срібним порошком. Зайвий порошок обов'язково струшуємо.

Ось наше запрошення й готове, залишилося написати текст. Пишемо його тоненьким маркером або гелевою ручкою.

За бажанням для нашого незвичайного запрошення робимо конверт-мішечок. Для цього з фатину або органзи вирізаємо квадрати розміром 45х45 см.

Вкладаємо запрошення в середину і збираємо фатин. Для фіксації використовуємо золоту декоративну булавку, заздалегідь оздобивши її золотими нитками з перлинками.

Ці елементи можна використати для прикрашення будь-якого готового запрошення.

Запрошення, зроблене власними руками, на 80% підніме Ваш святковий настрій і на 20% – Ваш авторитет в очах  родичів молодого, а можливо, і в очах майбутньої свекрухи (цей факт ще не перевірений). Після вдалого виготовлення запрошення у Вас з'явиться бажання творити далі.

Бажаємо Вам творчих успіхів і чекаємо відгуків. У наступних номерах продовжимо цю тематику.

Назад