Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Категорії > Весільний торт > Солодкий атрибут свята

Солодкий атрибут свята

Ви ніколи  не задумувалися над тим, чому у вас тече слинка, коли ви у бенкетному залі дивитеся на молодих? Ми вас заспокоїмо: це не заздрощі до їхнього щасливого становища. Просто ваша свідомість і підсвідомість уже куштує того солодкого звабника, який стоїть перед нареченими і милує око господарям і гостям весілля. Саме весільний торт, попри релігійну, расову, національну належність учасників весілля, завжди вносить у свято надзвичайну таємничість. Його прикрашена квітами одіж просто зводить з розуму. Часом вона настільки  «сексуально» облягає усі вигини солодкого красеня, що наш погляд неможливо відірвати, допоки його не скуштуємо…

Який торт, таке й життя

Колись такий забобон завдавав клопоту не одним нареченим. Адже їхні смаки абсолютно не збігалися з «народною мудрістю», а душа прагнула незвичайного і красивого. До прикладу, не можна було замовляти на весілля квадратних тортів, щоб у житті молодят не було гострих кутів. Сьогодні наречені менше слухають усіляких там приморочок, а більше вірять у своє кохання. Тому і замовляють такі модні торти квадратної форми чи у вигляді серця на парну і непарну кількість поверхів. Хай там що придумують про вигляд чи склад вашого солодкого красеня, пам’ятайте лише одне правило і керуйтеся ним завжди: ваш торт має бути неймовірно апетитним ззовні і не менш солодким на смак. Тоді ваше свято буде, беззаперечно, вдалим!

Торт і фрукти – окремо

Ми розуміємо, що ви хочете неодмінно поділитися своїм весільним тортом із гостями. Коли так, то при виборі торта не замовляйте коржів із безе чи прикрас із фруктів. Хоча це і має дуже гарний і апетитний вигляд, усе ж ваша солодка спокуса розвалиться, як тільки ви торкнетеся її ножем.

Коли ж ваш торт має швидше характер атрибуту і ви не збираєтеся його ділити на самому святі, а лише наступного дня у вузькому сімейному колі, тоді – будь ласка. Проте не забудьте «замилити» очі гостям фуршетом із солодким і фруктами.

А прикрасити торт можна максимально елегантно – одягнувши його у тонку шоколадну і трохи тісну одіж, такі торти вважають литими. Вони наче виготовлені на одному подиху. А можна надати торту незвичайної епатажності і колориту, прикрасивши його квітковими композиціями. Такі шедеври кулінарії виготовляють із крему, цукрової мастики (цукор, пудра і желатин), а сьогодні в моду увійшло прибирання весільного торта живими квітами. 

Останні тенденції свідчать, що модними стають гладенькі поверхні, мінімально прикрашені харчовими перлинками, які на вигляд нічим не відрізняються від справжніх, окрім, звичайно що, смаком.  

Такого красеня-торта ви неодмінно схочете скуштувати (незважаючи на відсутність місця у вашому шлунку).

І щоб музикам дісталося

А щоб ви нікого не обділили, пригощаючи весільним тортом, потрібно чітко розрахувати кількість гостей і вагу вашого апетитного атрибуту. Стандартно торт має бути не меншим ніж 5 кілограмів. Та коли ви справляєте весілля на 100 осіб, розрахуйте так, щоб кожному дісталося десь по 50-70 грамів солодкого задоволення. Тому 7-8 кілограмів вам буде достатньо для всіх, хто знайде ще мужності в собі, щоб його осилити.

Солодкої вам слинки!!!

Тетяна БУРДЕГА

Назад