Якісні та потрібні весільні подарунки

Вибирання подарунків іноді забирає силу-силенну часу та емоцій. Коли ми добре знаємо людину, тоді майже не виникає сумніву, що їй потрібно чи від чого вона ніколи не відмовиться, проте, коли ви йдете на гостину до малознайомої вам особи, тоді є над чим поламати голову.

По-перше, аби не подарувати непотрібної речі, по-друге, аби не образити бодай натяком, що ви не так потрактували захоплення рибальством (можливо, це був останній спосіб утекти з друзями на вихідні за місто), по-третє, не перестаратися з оригінальністю або не потрапити в халепу через низьку вартість подарунка. Як бачите, нюансів вибору подарунків багато.

Тому, «Наше ВЕСІЛЛЯ» провело опитування серед молодят та їхніх гостей, щоб з’ясувати, які речі та предмети найкраще пасуватимуть для весільного подарунку.

П’ять прасок і вісім сервізів

Добре, коли ви йдете на весілля чи ювілей до заможних людей, які мають свій магазин непотрібних подарунків і можуть у будь-який час їх здати туди.

Та здебільшого після великих гостин ювіляри або молодята просто складають усі подарунки до великого ящика і виносять подалі з очей. У кращому разі – передаровують, але яка ж уже «душа» у того передарованого тричі подарунка?

Люди у нас чемні і дякують за такі «потрібні непотреби», тихо мріючи про ту вазу, що бачили в новенькому магазині посуду, чи про декоративну люстру, яка так би пасувала до інтер’єру у вітальні…

Із такими обтяжливими думками молодята лягають спати, шкодуючи, що вони не в Німеччині, де подарунки дарують разом із чеком, і їх можна повернути в магазин, отримавши назад гроші, щоб придбати натомість справді потрібну річ.

Подарунки без сюрпризу

Уникнути непотрібних подарунків можна кількома способами, але найдієвіший і найкращий – замовляти їх. Цим ви полегшите роботу собі і тим, хто купуватиме їх для вас.

Звісно ж, несподіванки не буде, але ви позбавите себе тягаря роздумів, куди все не потрібне вам подіти. Та це стосується тих, хто збирається отримувати подарунки, а тим, хто має обирати подарунок, варто задуматися над двома моментами.

Перший – якщо це справді потрібна річ, людина й сама її купить, а купівля декоративної «штучки», яка доповнюватиме інтер’єр чи просто тішитиме душу, знову залишиться у мрії.

Другий момент – навіть корисну річ людина не може придбати через надмірну ціну, а ви маєте таку змогу чи побачили її за знижками у якомусь із магазинів.

То чому б і справді не зробити приємне і головне – з користю? Що ж стосується корисного подарунка, то варто враховувати достаток молодят.

Якщо вони винаймають квартиру, у них нестача грошей, то вибір презента буде на користь потрібного особисто чи в побуті предмета. Коли ж молодята «мають хліб і до хліба», та ще й хату, то можна купити щось і для душі.

Подаруйте романтику!!!

Знаєте, яке найбільше бажання молодят у весільну ніч? Порахувати гроші – то святе! А після того їм просто хочеться після гучної забави залишитися удвох – без батьків і родичів у сусідній кімнаті.

Тому, якщо дружка з дружбою не знають, що подарувати молодятам, наша порада – подаруйте їм романтичну ніч у готелі – зі свічками, шампанським і ліжком, устеленим трояндовими пелюстками.

Скажете, просто? Зовсім ні! Адже кожна дівчина уявляє собі першу шлюбну ніч сповненою романтики. Такого подарунка молодята точно не забудуть!

Оригінальність завжди в моді

Не даруйте того, що може викликати прикрі спогади чи бодай натякнути на неприємність. Цього вам не пробачить ні молода дружина вашого друга, ні сам друг.

Хай минуле залишиться у куточках їхньої пам’яті. Як згадку про минулі часи подаруйте краще відеофільм про ваше холостяцьке життя.

Хай це буде весело, але не вульгарно. Подарунком, який обійдеться недорого, але стане цікавою ретроспективою минулого з поглядом на майбутнє, може стати стінгазета з фото молодят, спільних світлин із друзями. Можна створити колаж про майбутнє молодої сім’ї, вимріявши для неї казку.

Газету можна почепити на дверях бенкетного залу, і всі гості оцінять вашу фантазію. Але й тут не перестарайтеся – не «записуйте» в коханки молодому чоловікові Анджеліну Джолі, а молоду не перетворюйте на господиню будинку чи квартири, яка покірно чекає на коханого з роботи…

Коли ж фантазія відмовляється вам допомогти і ви не знаходите саме такого гобелена, про який мріяла наречена, тоді вам залишається придбати гарний конверт або листівку і вкласти туди сотню-другу в національній чи іноземній валюті.

Обирати з-поміж усього різноманіття – вам, але намагайтеся керуватися завжди одним правилом – купуйте і даруйте те, від чого не відмовилися б і самі.

 

Тетяна БУРДЕГА

Назад