Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Головна > Перукарські таємниці для наречених 2019

Перукарські таємниці для наречених

Цього сезону стилісти пропонують нареченим безліч чудових ідей весільних зачісок–2019. Розпущене волосся, плетіння, ретро-стиль, високі зачіски, локони – ось основні тенденції весільної моди. Головна порада, яку дають стилісти: що складнішою буде ваша сукня, то простішою має бути зачіска. Також не забувайте про те, що, якою б модною не була весільна зачіска, вона має ідеально пасувати до сукні і гармонувати з образом нареченої загалом.

Розпущене волосся

Стилісти вирішили відмовитися від складних хитромудрих зачісок, громіздких конструкцій і сильних фіксаторів. У моді природність і розпущене волосся. Ця зачіска ідеально підійде до розкішних суконь із великою кількістю прикрас, стразів і мережив і не перевантажуватиме ваш образ. Обов'язкова умова: волосся має бути в ідеальному стані – блискучим і здоровим. Сама укладка може бути будь-якою – можна випрямити волосся праскою, зробити м'які хвилі або пружні локони.

Ретро-зачіски

У моду повертається ретро-стиль, який знайшов своє віддзеркалення й у весільних зачісках. Весільні зачіски в дусі 60-х років пасуватимуть майже всім нареченим, надто тим, у кого кругла форма обличчя. Щоб створити таку зачіску, треба сильно начесати волосся на потилиці й одягнути обідок або обв’язати волосся стрічкою. Така зачіска ззовні зробить вас вищою і створить неперевершений образ Бриджит Бардо.

Також будуть актуальними весільні зачіски у стилі 40-х років з великими хвилями. Щоб зробити таку зачіску, потрібні будуть щипці з великою насадкою і мус сильної фіксації. Доповнити зачіску допоможе сильний бічний проділ і шовкова квітка. Таку зачіску обожнюють безліч голлівудських та європейських зірок – Діта фон Тіз, Рената Літвінова, Меган Фокс, Гвен Стефані.

Плетіння волосся

Дуже популярним буде плетіння. У моді зачіски з кіс та складна техніка плетіння. Дуже гарно дивляться вплетені у волосся стрічки, штучні квіти та інші прикраи – це незвично і додає образу нареченої шарму. Романтично виглядає зачіска з повітряними французькими кісками, які прикрашають скроні, а ззаду зібрані в пучок.

Високі зачіски

Як і раніше, актуальні високі весільні зачіски, які пасують більшості дівчатам. Високі зачіски є складнішими, тому вимагають більше часу на створення. Зате така зачіска відкриє шию, зробить образ витонченим і елегантним. Найкращий варіант високої зачіски – це повітряні локони, які допоможуть вам стати найчарівнішою нареченою.

Прикраси для весільних зачісок

Найважливіша деталь будь-якої зачіски – це прикраси. 2019 року також актуальні діадеми, які пасують до будь-яких зачісок і дають змогу відчути себе принцесою. У моді металеві шпильки у формі метеликів і квітів, а також шпильки зі стразами, які ідеально відповідають романтичним нареченим. А найкращим аксесуаром весільної зачіски будуть живі квіти. Лілії, орхідеї, троянди стануть родзинкою образу.

Підготувала Ірина ЗАДОРОЖНА

Назад