Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

Дещо про весільний манікюр

Ванночки для нігтів

Догляд за нігтями передбачає не лише манікюр, а й ванночки для нігтів. Вони потрібні для зміцнення нігтів, запобігання ламкості, для відбілювання…

Ванночки для нігтів дуже легко робити в домашніх умовах.

Рекомендуємо такі:

Ванночки для нігтів зі содою та йодом

Вони добре зміцнюють нігті. Беремо чайну ложку питної соди і розчиняємо у склянці теплої води. Потім додаємо декілька крапель йоду.

Температура йодової ванночки не має перевищувати 37-ми градусів. Приймати ванночки 15–20 хвилин щодня протягом двох тижнів. Потім зробити перерву на тиждень.

Ванночки зі сіллю

Ванночки з перевареною сіллю рекомендовані для тонких і ламких нігтів.

Для цього кінчики пальців тримаємо приблизно 15 хвилин у розчині, після чого шкіру навколо нігтя змащуємо кремом.

Ванночки з теплої оливкової олії з додаванням соку лимона та молочні ванночки особливо корисні для проблемних нігтів. Тривалість ванночки – 5–10 хвилин.

Ванночки для нігтів із суміші масел

Змішуємо 2 краплі масла троянди, 3 краплі лимонного масла, 10 мл масла жолоба. Переливаємо отриману суміш у пляшечку з коричневого скла.

Декілька разів на тиждень маленьким пензликом наносимо масло на нігті. Завдяки цьому вони потовстішають, зміцняться і набувають блиску. Проводити такі ванночки слід 1–2 рази на тиждень. Добре відбілюють нігті ванночки з невеликим вмістом оцту та лимона.

Протизапальні ванночки для нігтів і рук готують із таких ароматичних масел: із ромашки, чайного дерева, сандала, розмарину.

Назад