Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Категорії > Сім'я та родина > Як втримати коханого?

Як втримати коханого?

Скільки усього сказано та написано про те, що потрібно робити жінці для того, щоб втримати коханого, щоб стосунки не псувалися і щоб навіть через десятки років не втрачали своєї новизни.

 

Щоб довго і нудно не говорити про давно відомі речі, ми узагальнили всі поради та сформулювали своєрідні правила, до яких і радимо вам прислухатися. Звісно, якщо ви хочете, щоб вас не залишив коханий…

1. Не будьте постійним об’єктом роздратування вашого чоловіка чи хлопця. Коли бачите, що в нього поганий настрій, не намагайтеся розсердити його ще більше своїми запитанням, не нав’язуйтеся йому. Якщо чоловіка нервують деякі ваші погані звички, спробуйте перелаштуватися і змінитися.

2. Не зациклюйтеся на своєму чоловікові, не робіть його сенсом усього свого життя. І в жодному разі не ставайте для нього рабинею. Не намагайтеся у всьому догоджати чи поступатися, особливо, якщо чоловік не має рації, бо з’явиться загроза, що в подальшому він звикне не брати до уваги ваших думок.

3. Будьте трішки незалежною від свого чоловіка. Він повинен пам’ятати про те, що може вас утратити.

4. Будьте хорошою господинею. Чоловік цінує жінку насамперед як берегиню домашнього затишку.

5. В міру цікавтеся справами та проблемами свого чоловіка. Розмовляйте з ним без зайвих емоцій і не повчайте його. Ваші стосунки будуть міцнішими, якщо чоловік сприйматиме вас не лише як жінку, а і як друга.

6. Довіряйте чоловікові гроші, не вимагайте, щоб він віддавав вам усе до копійки. Це принижує чоловіка. Ніколи не нишпоріть у його кишенях. Пам’ятайте, що найміцніші стосунки будують на чесності та довірі.

7. Не зчиняйте скандалів через дрібниці, не виховуйте чоловіка, як дитину.

8. Боріться зі своїми шкідливими звичками. Чоловік поважає жінку передусім за жіночність і ніжність.

9. Стежте за своєю зовнішністю, підтримуйте фізичну форму.

10. І пам’ятайте: справжніх жінок чоловіки не покидають! Залишайтеся справжньою!

ВСТАВКА 1

Якщо чоловіки сваряться, то вже через 5 хвилин вони можуть забути і про саму сварку, і про причину її виникнення та знову стати найкращими друзями. Коли сваряться жінки, вони годинами з’ясовують стосунки, а потім довго переживають через те, що трапилося.

ВСТАВКА 2

Жінки зазирають у дзеркало для того, щоб, помітивши недоліки, швидко замаскувати їх за допомогою косметики. Чоловіки дивляться у дзеркало, щоб зайвий раз переконатися в тому, наскільки вони привабливі.

Весільні зачіски
Весільні зачіски

Назад