Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Категорії > Салони краси > Ексклюзивна послуга – ламінування волосся

Ексклюзивна послуга – ламінування волосся

Ця перукарська послуга на теренах Львова досить нова, тому скористатися нею можна лише у фахових та модних салонах краси.

Ламінування – це водночас лікування та захист Вашого волосся. Користуватися цією послугою перукарі радять після зимового періоду та особливо перед початком відпочинку біля моря, адже тоді волосся найбільше пересушується. Засоби для проведення ламінування (сертифікована серія фірми Pall Mitchell) не містять кислот та хімічних речовин, тому вони цілком безпечні для усіх охочих.

Отож, у перукарні Вам спеціальним шампунем миють голову. Він знімає важкі метали та бруд із поверхні волосинок. Після цього по всій довжині волосся наносять вітаміни, які повинні усмоктуватися впродовж 10–15 хв. Волосся з нанесеними вітамінами висушують феном і лише тоді ламінують – покривають рослинним білком з компонентами, які також живлять волосинки.

Увесь ефект від цієї косметично-перукарської процедури можна спостерігати вже через півгодини. Ваше волосся стає легким, повітряним та блискучим. До речі, матимете ще й більший об’єм – приблизно на 10%. Тоді Вас уже не дивуватиме жодний рекламний ролик продукції Wella, Schwarzkopf та Shauma… Ваше волосся матиме просто фантастичний вигляд!

Тривалість ефекту ламінування –  4–5 тижнів. Після цього ламінат (рослинний білок) поступово змиється.

Попри те, що послуга нова, вона уже встигла зарекомендувати себе та отримати чималу клієнтську базу. Адже дівчина чи жінка, яка скористалася цією послугою бодай раз – просто не може встояти перед спокусою ще і ще «поніжити» своє волосся та насолодитися його неперевершеним виглядом.

Назад