Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!
Для перегляду Флеш-елементів, скачайте будь-ласка флеш плеєр!

Архів новин

Реклама

"НАШЕ ВЕСІЛЛЯ" > Головна > Вибір наречених–2019. Тренди весільних суконь

Вибір наречених–2019. Тренди весільних суконь

Цікаво рік у рік спостерігати за новими трендами у весільному світі. Адже кожна наречена знатиме, що її сукня відрізнятиметься від сукні коліжанки, яка виходила заміж восени, позаяк весільна мода–2019 пропонує багато цікавинок.

Нового сезону дизайнери акцентують увагу на ніжності та жіночності прекрасної статі. Тому сукні мають бути легкими та романтичними.

Великі об’ємні форми, важка тканина, занадто оздоблені прикрасами моделі втрачають свою актуальність і звільняють місце для невагомих, легких силуетів. Загальний образ доповнюють витончені прикраси й аксесуари.

Отож, як і 2018 року, головним трендом нового сезону стане фасон “рибка”. Узагалі, пишні сукні поступово відходять на другий план, поступаючись витонченим силуетам, які щільно облягають фігуру і виділяють усі її переваги.

Відмінними рисами нової “рибки” стали довший шлейф, об’ємна спідниця від колін і до підлоги, велика кількість складок, воланів і рюшів. Деякі моделі декорують доволі товстими бретелями на одне плече.

Іншим популярним фасоном 2019 року буде довга сукня А-силуету. Просте і водночас вишукане вбрання ще більше прикрасить скромну наречену, яка, однак, знає собі ціну.

Колір суконь

І тут дизайнери вирішили проявити себе з консервативного боку. Більшість моделей виконано в білому кольорі. Лише деякі зразки мають золотисте забарвлення. Щоб якось урізноманітнити білосніжний потік, модельєри розбавили його кольоровими елементами. Декотрі дизайнери, наприклад, декорують святкове вбрання поясами з широких атласних стрічок.

Якщо наречена мріє про весільну сукню іншої барви – дизайнери пропонують моделі теплих пастельних відтінків. Кольори шампанського та слонової кістки, ніжний рожевий, персиковий, карамельний будуть модними цього року. Вибираючи не білий відтінок, а інший, не забувайте, що до нього іноді складніше підібрати фату і взуття.

Довжина

Бум коротких суконь поступово вщухає. Практично всі дизайнери у своїх нових колекціях запропонували вбрання до підлоги. Хоча короткі моделі також присутні в їхніх колекціях, проте є менш популярними.

Як ніколи, 2019 рік багатий на сукні зі шлейфами. Довгі й не дуже присутні практично в кожній моделі. Винятки становлять хіба що сукні у стилі ампір, декоровані рюшами і прозорим шифоном.

Тканини

Тут, щоправда, помітно тенденції попередніх років. Сукні шиють із шовку, атласу, сатину, шифону, органзи. Атлас і шовк використовують для виготовлення так званої нижньої сукні-бази, натомість легкими тканинами активно декорують вбрання, створюють рюші і волани.

До речі, цьогоріч значно менше вінчальних туалетів прикрашатимуть мереживним полотном. Декоративні вишиті візерунки відтепер замінять мініатюрні складки, драпірування, а також об’ємні деталі – наприклад, квіти з тканин.

Деталі весільного образу–2019

Незважаючи на те, що декоративних елементів цього року дуже мало, вони гідні вашої уваги.

Насамперед, наголосимо на тому, чого, власне, ви не побачите у весільних сукнях–2019. Отож значно поменшає в зовнішній обробці стразів, бісеру або перлин. Дуже мало суконь декоруватимуть вишивкою та мереживом. Найтонше мереживне полотно використовуватимуть лише для болеро та фати.

Здебільшого сукні прикрашатимуть мініатюрними складками на всю довжину, а також хвилями легкої тканини. На білосніжному матеріалі дизайнери активно “висаджують” штучні квіти. Як декор використовують також поєднання щільних і легких матеріалів.

Поєднання елементів весільного образу

Фата, однозначно, залишається в образі нареченої–2019. Із сукнею, яка облягає, найкраще поєднується довга фата, декорована вишивкою на краю виробу. Замість неї можна використовувати мініатюрний капелюшок, який чудово пасуватиме практично до будь-якої весільної зачіски.

Щодо ювелірних виробів і біжутерії, то нареченій чудово підійде масивне кольє та вишуканий браслет із намистин. Модні прикраси у поєднанні зі стильним одягом зроблять її найпривабливішою нареченою.

Мереживо

Найперше, на що варто звернути увагу, – це мереживо. Безперечно, не останню роль у моді на нього зіграла Кейт Міддлтон, яка вийшла заміж за британського принца торік у квітні. Верх її весільної сукні пошили з ніжного мережива – вишукано і стильно. Багатьох дизайнерів така ідея надихнула на створення власних шедеврів. Хоча, зрештою, мереживо завжди було модним, виглядаючи цнотливо та ніжно на молодій. 2019 року його можуть використати в будь-яких варіаціях і будь-де.

Якщо вам до вподоби ідея весільної сукні з довгими рукавами, то рукави з мережива виглядатимуть найкраще: не пригнічують загального образу важким матеріалом, водночас створюють романтичний вигляд. Такий варіант пропонують зимовим нареченим.

Якщо ви прихильниця великого декольте, але вважаєте, що сукня виглядатиме занадто відкрито та вульгарно, виберіть собі модель, яка лише створює його ілюзію. Оригінально і цікаво: виріз корсета закриває ніжне мереживо.

Аксесуари

Весільна мода 2019 року не обходиться без розкішного шлейфа, який надає сукні вишуканості, та прозорої невагомої фати. Замість фати можна обрати вуаль. Вона вдало підкреслить образ кокетки або невинної нареченої – все залежить від того, яку оберете і як одягнете.

Декотрим дизайнерам, наприклад Vera Wang, Monique Lhuillier, сподобалась ідея прикрасити сукню бантом. Найчастіше його прилаштовують на талії. Бант може бути будь-якого кольору. До такої моделі підберіть однакові за відтінком взуття й аксесуари. Понад те, цей колір можна використати як головний або допоміжний у барвах вашого весілля.

Обирайте сукню з простої та легкої тканини. “Важкі” моделі з надто об’ємними спідницями відходять у минуле. Сукня, яка елегантно спадає донизу, прозора тканина – ось, що буде доречним упродовж цього року. Об’єму можна досягти завдяки витонченому драпіруванню, якщо ви все ж таки мрієте про пишне вбрання.

Цікаві акценти:

- верх без бретелей. Актуальні фатин, мереживо та інші напівпрозорі тканини в зоні декольте;

- менше блиску. Бісер, стрази, перлинки, декор із каменями поступаються ніжній елегантності. Вибираючи весільну сукню, зважте, щоб не було зайвих блискучих елементів декору. - дворівнева спідниця. Вона допоможе скоректувати недоліки фігури;

- виріз у формі серця. Зробить образ нареченої романтичним і сексуальним;

- рюші та хвилі з легких тканин як вишуканий декор. Але тільки без перебору, щоб весільна сукня не була схожою на пишний торт;

- асиметричні товсті бретельки. Актуальні моделі суконь з однією бретелькою, а також “спущені” бретельки, які роблять образ нареченої загадковим.

Як бачите, модних ідей та варіантів весільних суконь на цей рік безліч. Головне, щоб у цьому різноманітті ви змогли вибрати той варіант, який вам не лише до вподоби, а й пасуватиме до фігури і характеру.

За матеріалами інтернет-ресурсів підготувала Орися НАКОНЕЧНА

Назад